O nama

Rapol DOO

Preduzeće Rapol je osnovano 2000. godine u Čačku. Zapošljava 14 radnika. Preduzeće Rapol se bavi proizvodnjom okova za metalnu stolariju ( bravarske šarke, točkića za klizne kapije, nosača kliznih vrata itd ), što je osnovna delatnost preduzeća.

Preduzeće se bavi Uvozom, Maloprodajom i Veleprodajom šrafovske robe i okova za drvenu i metalnu stolariju, alata, boja za metal itd.

Proizvodnja je početna grana razvoja naše firme i posle 16 godina rada proizvodimo oko 400 artikala za dalju prodaju ili za određenog kupca.

Radimo i usluge serijskih Metalostrugarskih i glodačkih poslova po crtežu ili uzorku. Mašinski park od 12 CNC Strugova, 3 Automatska Struga INDEX, 2 Cnc Glodalice, Transver centar Eubama 3 komada, Viševretene i stubne bušilice 5 kom, Prese 5 kom, Doradni strugovi 3 komada i još dosta pomoćnih mašina i alata. Radimo u našoj proizvodnoj Hali od 460 m2. Prevozimo robu na teritoriji čitave Srbije, a za manje porudžbine robu šaljemo AKS Brzom poštom. Inovacijama i raznovrsnim savremenim mašinama možemo ispuniti skoro sve zahteve za izradom i nakomplikovanijih delova.

Sarađujemo sa preko 1.600 Preduzeća i Radnji iz cele Srbije.

Maloprodaja je otvorena zbog potreba našeg preduzeća za plasmanom robe u našoj sredini, sa kompletnim sadržajem šrafovske robe, okova, alata itd. za potrebe svih vrsta delatnosti. Maloprodaja ima asortiman od oko 8.000 različitih artikala iz mnogih oblasti primene. Zato smo i lider u ponudi u našoj sredini, što potvrđuje i veliki broj kupaca. Preduzeće sarađuje trenutno sa preko 1.600 preduzeća i radnji iz cele Srbije.

Veleprodajom smo zaokružili ponudu za veće kupce kroz uvoz, izvoz i trgovinu sa srpskim preduzećima.

Praćenjem kretanja tržista dugi niz godina držimo značajno mesto u sistemu srpske privrede.